w dwóch autorskich marynatach: pomarańczowej z szałwią i cytrynowej z miętą i tymiankiem
kiszona kapusta pekińska, marchew, dymka, papryka gochugaru
z sosem do wyboru: ketchup, domowy majonez, domowy majonez z chili
pasztet z soczewicy, kiszony ogórek, pieczywo
do wyboru: z makaronem lub ryżem i natką pietruszki
noodle lub makaron ryżowy (BG), Pak choi, tofu marynowane, grzyby mun, sezam, cebula dymka, kiełki mung
kotlet z białka grochu, puree ziemniaczane, sałata frisee, rzodkiewka, zielony ogórek, koperek, kiełki rzodkiewki, vinegret, sos koperkowy
marynowany seitan naszej produkcji, sos z zielonego pieprzu, baby carrots duszone w whisky z wanilią, kardamonem i cynamonem, roszponka, sałata lolo rossa, rzodkiewka, porzeczka czerwona, vinegret miętowy
makaron ryżowy, sos na bazie tamaryndowca, tofu, pak choi, papryka, kiełki mung, marchewka, grzyby mun, dymka, orzeszki arachidowe, kolendra, limonka
koreańska miska ryżu z dodatkami: "wołowina" smażona z czosnkiem i imbirem, marynowana marchew, czerwona kapusta, kimchi Las Weges, rukola, ogórek zielony, czerwona papryka, kiełki mung, prażone pistacje, sezam, kolendra, do wyboru sos: gochujang lub łagodny teriyaki
burger z aromatycznym falafelem, autorska bułka Las Weges, pikle z marchewki i ogórka, roszponka, cebula czerwona, pomidor, kiełki słonecznika, domowy majonez limonkowy, chutney rabarbarowy, podawany z frytkami i ketchupem
tortilla pszenna Molino, szarpana sojowina w stylu pulled "pork", coleslaw, papryka, ogórek, kukurydza, cebula czerwona, sos czosnkowy, sos bbq
do wyboru: z makaronem lub ryżem
pancakes 3szt, syrop klonowy, prażone orzechy włoskie i laskowe, "ricotta", świeże owoce sezonowe, mięta
Wegańska wariacja słynnej Panna cotty na bazie mleczka kokosowego i agaru, podawana z musem owocowym, wiórkami kokosowymi, miętą i świeżymi owocami. Całość zamknięta w słoiczku.
Wegański blok czekoladowy z orzechami i herbatnikami.
Godziny pracy