kiszona kapusta pekińska, marchew, dymka, papryka gochugaru
sos do wyboru : majonez chipotle, majonez ziołowy, bbq
do wyboru: z makaronem lub ryżem i natką pietruszki
danie inspirowane japońskim ramenem: rozgrzewający kremowy bulion miso z pszennym makaronem, sojowe "mięso" mielone, kukurydza, edamame, kiełki mung, dymka, sezam, olej chilli (dostępna wersja łagodna bez oleju chilli)
z sosem chimichurri, frytki z batata, ziołowy majonez, świeża salatka, vinegret, prażone migdały, pieczone pomidorki cherry
puree ziemniaczane z tymiankem i oliwą, zasmażana kiszona kapusta z tempehem, natka pietruszki
koreańska miska ryżu z dodatkami : ‘’mięso’’ mielone orientalnie przyprawione, marynowana czerwona kapusta, edamame z olejem sezamowym, kimchi Las Weges, rukola, ogórek zielony, kiełki mung, prażone orzeszki ziemne, sezam, marynowana rzodkiew daikon, kolendra, do wyboru sos: gochujang lub łagodny teriyaki
makaron z 'kurczakiem' z białka z grochu, brokuł, papryka, marchewka, czerwona cebula, por, kiełki mung, sos syczuański, dymka, sezam, orzeszki ziemne
domowa brioszka z sezamem, 'wołowina', wegański ser, karmelizowana cebulka z whisky, pomidor, ogórek kiszony, sos chipotle mayo i bbq
klasyczny hummus sezamowo-cytrynowy,, pomidorki, ogórek, czerwona cebula, oliwki, wegańska feta, natka pietruszki, oliwa, kmin rzymski, sumak, granat , cytryna; podawany z pitą
ręcznie robiony makaron tagliatelle , sos ‘’śmietanowo’’- borowikowy na białym winie, grillowane grzyby eryngii, pieczone pomidorki, natka pietruszki, rukola, "parmezan" z nerkowców
do wyboru: z makaronem lub ryżem
Klasyczne frytki z ketchupem.
puree ziemniaczane z tymiankem i oliwą, zasmażana kiszona kapusta z tempehem, natka pietruszki